woensdag 8 juni 2016

Creaties Hobbyzine 12

Goedemorgen,
 De Hobbyzine 12 wordt deze week uitgeleverd
Nu de zomer in aantocht is hopen we natuurlijk met zijn allen op een heerlijke zonnige zomer.
De plaatjes die Yvonne Creations heeft getekend verwoorden wat we hieronder verstaan, lekker luieren, naar de camping, zwemmen, reizen en genieten op een terrasje. En wat is er nu leuker dan lekker op de camping of in de tuin al vast te beginnen aan het maken van je kerstkaarten? Daarom presenteren we de nieuwe Amy Design Christmas Greetingslijn met inspirerende voorbeeldcreaties.

Bij deze Hobbyzine ontvang je een geweldige Goody namelijk de Precious Marieke Flowery Swirl.

Met de 3 gemaakte voorbeelden en de bonte verzameling vogeltjes met bloemen van Jeanine’s Art  laten we de harten van de vogelliefhebbers vast sneller slaan. Zoals je van ons gewend bent geven we ook nu weer 4 gratis knipvellen cadeau en deze vind je net als de patronen achter in deze uitgave.

Wat kun je nog meer verwachten in dit nummer?
Zomerse creaties van Marianne Design, JEJE en Nellie Snellen. Beterschap en gelukwensen gemaakt met knipvellen van Precious Marieke, Amy Design en Studio Mârteré. De winnaar van de uitdaging bloemen van de Hobbyzine 11 en een nieuwe uitdaging . Inspirerende vertaalde pagina’s vanuit de Docrafts Creativity Magazine.

En zoals gewoonlijk laten we jullie weer enkele creaties zien die je met beschrijving en patroon terugziet in deze Hobbyzine.
 Creaties gemaakt met de Goody:


 Creaties met de nieuwe Amy Design Christmas Greetings lijn die eind deze maand uitkomt.Creaties met de nieuwe Yvonne Creations Summer Holiday lijn
deze komt in Juli uit.Creaties met knipvellen Jeanine's Art

Creaties met Yvonne Creations Traditional Christmas

Wij wensen jullie veel kijk en knutselplezier met de nieuwe Hobbyzine.
 team HJ


2 opmerkingen:

  1. Het ziet er allemaal schitterend uit.
    Wat een mooie die van marieke zit erbij.
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een moois weer stuk voor stuk groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen