dinsdag 12 april 2016

Creaties Hobbyzine Plus 11

Goedemorgen,
 Deze week wordt HZ 11 uitgeleverd

 In deze Hobbyzine Plus voert nostalgie zichtbaar de boventoon, dankzij de prachtige lijn Amy Design - Oud Hollands! Maar we hebben natuurlijk ook aandacht voor de nieuwe lijn Flowery van Precious Marieke dus ook voor de natuurliefhebbers is er veel te genieten. Maar ook in de artikelen van Yvonne Creations, Jeanine's Art, Studio Mârtaré, Marianne Design, Docrafts, JEJE Produkt en Nellie Snellen worden de bloemetjes flink buiten gezet. Alles met elkaar is het dus een fleurig nummer.

Naast alle bloemcreaties komen ook de Amerika liefhebbers met de fantastische America Collection aanbod, met creaties voor vertrekkers achterblijvers en terugkomers, echt eens wat anders. Bij deze Hobbyzine Plus11 ontvang je Mix and Do 4 met het thema mannen, een creaboek met dessinpapier, decoupage, Frame Layered Cards, Figure Cards en een leuk doosje. Al met al een boek vol verrassende kaartjes en plaatjes waarmee heerlijk gecombineerd kan worden en dat weet iedereen die kaarten maakt vast wel te waarderen. 

Zoals gewoonlijk laten we jullie weer enkele creaties zien die erin beschreven staan met patronen, sketches etc. Allereerst de Oud Hollands lijn van Amy Design Het gratis knipvel van Jeanine's Art


 Nieuw Communie gratis knipvel van Amy Design


Americalijn

gratis lentevel van Yvonne Creations.

 Nieuwe Flowery Collection van Precious Marieke die eind april verschijnt.

 Wij wensen jullie alvast veel knutsel plezier!
 Team HJ

1 opmerking:

  1. Hallo,
    Ik heb de Hobbyzine gisteren ontvangen. Ik vind 'm weer SUPER mooi met lekker veel patronen en leuke knipvellen. De kaarten hierboven zijn héél erg leuk!! Bedankt aan alle makers , het is weer een beauty geworden!!
    Groetjes en een fijn weekend.
    Hannie

    BeantwoordenVerwijderen