woensdag 24 juli 2013

Creaspektakel 17 Augustus a.s.

 
 
Op 17 augustus organiseert Het Hobbyjournaal een grote Hobby manifestatie in de historische binnenstad van Kampen.

Je vindt er meer dan 60 verschillende kraampjes met nieuwe hobbyartikelen van verkopers. Je kunt er leuke en interessante demo’s en mini-workshops bekijken waar nieuwe technieken worden gedemonstreerd.

Natuurlijk is het Hobbyjournaal team op volle sterkte aanwezig. Zo kun je ook de auteurs en tekenaars uit het Hobbyjournaal ontmoeten, zoals bijvoorbeeld Chrissie, Femmy Meijberg, Rie Kuipers, Marieke de Graaf, Yvonne van Ewijk of één van de vele anderen. Dit is dus je kans om persoonlijk een vraag te stellen of te vragen om een boekje te signeren. Dit is dus je kans om persoonlijk een vraag te stellen of te vragen om een handtekening. De HJ-STAR pashouders kunnen iets leuks verwachten voor in het tasje bij de stand van Het Hobbyjournaal.
Natuurlijk is er ook weer een ontmoetingsplek geregeld voor HJ-maatjes. Hier kun je met elkaar afspreken, even gezellig bijkletsen en op adem komen voordat je weer verder gaat rondneuzen op Het Creaspektakel.

De hit van vorig jaar was de rondvaart met de nostalgische salonboot “De veerman van Kampen”. Ook dit jaar gooit hij deze dag vier maal zijn trossen los voor een prachtige rondvaart op de IJssel. Tijdens deze rondvaart van 60 minuten worden ook hier demo’s en workshops gegeven. Aan het eind van deze rondvaart ontvang je net zoals vorig jaar weer een ouderwets goed gevulde prachtige Goodybag. Je kunt met deze rondvaart mee voor de speciale Creaspektakel prijs van 10 euro per persoon.

Al met al genoeg redenen om naar het mooie Kampen te komen voor een leuke dag!
Voor de deelnemerslijst en boeken rondvaart moet je even naar deze link gaan!
 
Wij hopen jullie daar te ontmoeten!
 Groetjes Team Hobbyjournaal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten